NOMINANȚI NOTORIUM TRADEMARK AWARDS 2020

Categoria PESMEȚI, CHIPS-URI, SNACK-URI SĂRATE

În cazul dacă nu vă reuşeşte să vă logaţi pentru voting - ştergeţi fişiere cookies din setări sau accesaţi site-ul din alt browser sau accesaţi site-ul în regim incognito. 

Este posibil de votat on-line zilnic cîte o marcă în fiecare subcategorie, de pe IP-uri moldoveneşti, în baza profilului de Facebook.

Conform Regulamentul Concursului Notorium Trademark Awards, titularii / reprezentanţii mărcilor comerciale, care vor ocupa unul din cele 4 locuri câştigătoare din categorie (trofeu, medalie de aur, argint, bronz) vor achiziţiona pachete de promovare pentru învingători, conform condiţiilor expuse pe site-ul www.notorium.md.

Înapoi

ID: 4109

3 КОРОЧКИ

Voturi (0)
Trebuie să fii logat pentru a putea vota.
Nominant NOTORIUM Awards 2020

Votați marca comercială preferată, îndemnați publicul să vă voteze, distribuiți pe rețelele de socializare pagina Dvs. de votare, pentru a primi Trofeul NOTORIUM / medalia de aur / argint / bronz și dreptul exclusiv de utilizare a logo-ului «VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ ®» pentru creșterea vînzărilor, încrederii și loialității clienților. Votingul se va finaliza la 25 septembrie 2020, orele 18.00.


ORGANIZATOR

INTELSTART

IN PARTENERIAT CU

Agepi

PARTENER GOLD

PARTENER SILVER

PARTENER MEDIA