Noutăți

AVANTAJELE UTILIZĂRII LOGOTIPULUI VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ

17.09.2019

La finele săptămînii trecute au fost prezentate rezultatele studiului de marketing “VOTAT MARCA RECUNOSCUTA”, realizat pentru Compania de Proprietate Intelectuală INTELSTART SRL, organizatorul Concursului Național al Mărcilor Recunoscute NOTORIUM.

Studiul a avut ca grup țintă populatia urbană cu vîrsta cuprinsă între 18-65 ani, din Chisinău, Bălti, Cahul. Mărimea eșantionului fiind de 500 de interviuri față-în-față cu demonstarea logo-urilor VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ.

Respondenții au răspuns la două întrebări:

 

  1. Cit de probabil este că o sa cumpărați în viitor produse sau servicii cu asa logo VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ? Dreptul de folosire a acestui logotip îl vor avea doar învingătorii Concursului Notorium Trademark Awards, ediția a patra, datorită voting-ului transparent al publicului. La acest Concurs vor participa circa 4000 de mărci comerciale la 150 de categorii de produse și servicii. Perioada Concursului luna septembrie 2019.
  2. Veți avea mai multă încredere în produsele sau serviciile care vor purta așa logo VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ?

 

Astfel, la prima, întrebare 19% din respondenți au răspuns - Cu siguranță vor cumpăra și 51% din respondenți - Probabil vor cumpăra.

La a doua întrebare, 14% din respondenți au răspuns - Cu siguranță vor avea mai multă încredere și 45% din respondenți - Probabil vor avea mai multă încredere.

 

Astfel probabilitatea de cumpărare a produselor și serviciilor ce vor avea logo VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ este de 70% și încrederea în aceste produse și servicii este de 59%.

 

Cu așa indicatori, putem spune cu certitudine că dreptul exclusiv de utilizare a logo VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ, pe care îl vor primi învingătorii Concursului Național al Mărcilor Recunoscute NOTORIUM va fi un instrument adițional de loializare a clienților și de creștere a vînzărilor.

 

Pentru a adăuga marca Dvs în concurs accesați https://notorium.md/send.

Pentru a vota mărcile preferate accesați https://notorium.md/nominanti.

  

Pentru detalii accesați www.notorium.md, solicitați informații la: info@notorium.md, de asemena la organizatorii evenimentului: +373.79.822.822, +373.60.00.70.50.

ORGANIZATOR

INTELSTART

PARTENER SILVER

PARTENER MEDIA