Noutăți

Vezi cum a fost la Gala de decernare a premiilor Notorium Trademark Awards, ediția 3

15.08.2019

Compania de proprietate intelectuală Intelstart LTD a organizat pe data de 30 mai 2018, la Casa Sărbătorii, Gala de Decernare a Premiilor pentru Concursului Național a celor mai Recunoscute Mărci Comerciale din Moldova - Notorium Awards, ediția a treia.

Cele mai puternice mărci naționale și internaționale, prezente pe piața din Moldova, au fost recunoscute de public prin vot on-line pe pagina oficială www.notorium.md și prin sms-voting.

La concurs au participat peste 3800 de mărci comerciale prezente pe piața la 150 de categorii de produse şi servicii. Deviza Concursului a fost: “Fiecare merită să fie recunoscut”. 

La Gala Premiilor Notorium Trademark Awards 2018 au fost premiate 136 de mărci comerciale. Printre nominanţii Galei, care au primit distincţiile Concursului – trofeu, medalii de aur, argint şi bronz, se enumeră aşa brand-uri ca: Knauf, Mileştii Mici, Arax, Zorile, Zity Mall, Colibri, Zanussi, Dansicons, Floreni, Apriori, Casa Sărbătorii, Diez, Farmacia Familiei, FoxMart, Media Security, Boiar, Prime Capital, Migdal P, Tymbark, Xiaomi, BabyOno, Aquatir, Credit CMB, Rapidasig.md, Megogo, Omsa, Webmaster, Veka, Rodals, MaxFitness, Baumaster ş.a. Oaspetele de onoare a fost Directorul General al AGEPI – Dna Bolocan Lilia.

Gala de Decernare a avut blitzuri și covor roșu ca la Hollywood, transmisiune live, networking cu antreprenori de top din Moldova, show cu lupte reale a cavalerilor medievali, recital muzical, recepție VIP cu bucate si vinuri selecte, cadouri și tombole cu premii de la parteneri. 

Videoreportaj

Video de la Gală

Pozele de la Gala Notorium sunt aici şi aici

ORGANIZATOR

INTELSTART

PARTENER GOLD

PARTENER SILVER

PARTENER MEDIA