VOTEAZĂ BRANDUL PREFERAT

PARTCIPĂ LA ALEGEREA PE CARE O FACE MOLDOVA
CEL MAI TRANSPARENT CONCURS NAȚIONAL ÎN DOMENIUL MĂRCILOR COMERCIALE, PUBLICUL DECIDE CARE SUNT CELE MAI RECUNOSCUTE MĂRCI.

alege unul din pachetele NOTORIUM AWARDS 18 STANDART, PREMIUM, PREMIUM EXTRA pentru promovarea brandului la Gala festivă.

NOMINANȚI NOTORIUM AWARDS 2018

Categoria MOBILĂ, JALUZELE, SALTELE

Votează marca favorită on-line, în prealabil înregistrîndu-te pe site-ul www.notorium.md Poți vota on-line ZILNIC o singură marcă în fiecare subcategorie. Votează marca favorită prin sms la nr. 4421 cu ID-ul participantului. Preț sms 10 lei, cu TVA, 1 sms = 1 vot,participă Abonații Moldcell și Orange. De pe la un număr de telefon poți vota ZILNIC de 3 ori fiecare marcă favorită, prin intermediul expedierii a 3 sms-uri. Dacă vor fi expediate mai multe sms-uri, acestea vor fi taxate, însă nu vor fi considerate valide şi voturile respective nu se vor cumula. Pentru a fi prezent pe site-ul concursului după finalizarea votingului, timp de un an, este necesară acumularea a minim de 50 voturi. VOTURILE TRUCATE OBȚINUTE PRIN DIVERSE INSTRUMENTE INFORMATICE VOR FI ANULATE ȘI MARCA VA FI EXCLUSA DIN CONCURS DUPĂ AVERTIZARE!

 

Înapoi

ORGANIZATOR

PARTENER SILVER

PARTENER MEDIA