Noutăți

20 de motive de a participa Concursul Mărcilor Recunoscute NOTORIUM AWARDS 2018, ediţia III-a

15.08.2019

În Moldova s-a dat startul la a treia ediție a Concursului Național a celor mai recunoscute mărci comerciale - Notorium Awards.  Concursul este organizat de Compania de proprietate intelectuală Intelstart LTD, în perioada 12 martie - 27 aprilie curent.

Cele mai puternice mărci naționale și internaționale, prezente pe piața din Moldova, vor fi recunoscute de public prin vot on-line pe pagina oficială www.notorium.md și prin sms-voting. Este posibil de votat on-line zilnic o singură marcă în fiecare subcategorie.

Este posibil de votat marca favorită și prin sms la nr. 4421 cu ID-ul participantului. Preț sms 10 lei cu TVA,  1 sms = 1 vot, participă Abonații Moldcell și Orange. De pe un număr de telefon este posibil de votat de 3 ori pe zi, fiecare marcă favorită.

Participarea în concurs este gratuită, astfel fiecare agent economic care reprezintă o marcă comercială străină sau una națională, are posibilitatea de a depune o cerere în concurs pe pagina www.notorium.md. La concurs se vor confrunta peste 3500 de mărci comerciale prezente pe piața Republicii Moldova.

Concursul va finaliza cu Gala de premiere a nominanților NOTORIUM 2018, unde se vor înmîna medaliile NOTORIUM pentru nominații locurilor 2, 3  și 4, la 150 de categorii de produse și servicii și decerna Trofeului NOTORIUM pentru marcile cîștigătoare clasate pe locul 1.

 

BENEFICIILE PARTICIPĂRII LA CONCURSUL MĂRCILOR NOTORIUM 2018

  1. Înregistrarea gratuită și participarea la Concurs;
  2. Posibilitatea de a concura pentru premiile Concursului - Trofeul NOTORIUM, medaliile de aur, argint şi bronz, la fiecare subcategorie de produse sau servicii şi utilizarea exclusivă a imaginilor distincţiei pentru promovarea produselor și serviciilor mărcilor învingătoare;
  3. Transparenţa concursului şi a votingului în regim real, datorită votului securizat.
  4. Prezența alături de peste 3500 de mărci comerciale larg cunoscute din Moldova și din străinătate;
  5. Ridicarea nivelului încrederii și a imaginii mărcii comerciale participante la concurs;
  6. Beneficii de promovare - aproximativ 100.000 de vizitatori unici vor accesa site-ul NOTORIUM.MD, majoritatea din ei, conform statisticilor de anul trecut, vor accesa zilnic site-ul, votînd şi urmărind evoluţia voting-ului;
  7. Transmisiunea live a Galei de Decernare a Premiilor cu o audienţă de minim 70.000 de telespectatori.
  8. Posibilitatea ca învingătorii să ţină un discurs de pe scenă, în momentul primirii distincţiei, cu referire la marca sa.
  9. Beneficii de promovare - aproximativ 10.000.000 de vizualizări pe toată perioada de desfășurare;
  10. Prezența gratuită pe site-ul NOTORIUM pentru mărcile comerciale participante pentru 1 an.
  11. Realizarea unui spot video pentru învingători ce va conţine imaginea trofeului şi a logotipului companiei Dvs.
  12. Realizarea unei fotografii pentru învingători ce va conţine imaginea trofeului, medaliile NOTORIUM şi logotipului companiei Dvs.
  13. Distribuirea unei oferte promoţionale a învingătorilor pe pagina de facebook a evenimentului www.facebook.com/Notorium.md/.
  14. Distribuirea la postările învingătorilor pe pagina de facebook a evenimentului www.facebook.com/Notorium.md/.
  15. Promovarea evenimentului în cele mai importante resurse media şi la cele mai importante evenimente destinate business-ului din Moldova;
  16. Promovarea evenimentului și a rezultatelor Concursului NOTORIUM, targetat, prin newslettere, către minim 45.000 de agenţi economici din Moldova;
  17. Prezența şi promovarea în Catalogul Celor mai recunoscute mărci comerciale din Moldova NOTORIUM 2018;
  18. Beneficierea de ofertă promoţională de înregistrare a mărcii comerciale din partea companiei INTELSTART SRL – www.intelstart.md,www.facebook.com/Intelstart/
  19. Beneficierea de ofertă promoţională de promovare a mărcii comerciale din partea partenerilor NOTORIUM.
  20. Posibilitatea de a deveni parteneri ai Concursului şi Galei de Decernare a Premiilor NOTORIUM şi de a beneficia de avantajele acestuia, oferta de parteneriat o puteţi solicita la info@notorium.md

 

Pentru detalii accesați www.notorium.md, sau solicitați informații la: info@notorium.md. Tel. +373.79.822.822, +373.60.00.70.50.

ORGANIZATOR

INTELSTART

PARTENER SILVER

PARTENER MEDIA